Kaydırma Performansını Artırma
  • Kredi Kartı İle Ödeme
  • Havele/Eft İle Ödeme
  • Favorilerime Ekle
Sırt Çantası Bouletta Maggy Deri Kartlık TN11 Taba Satın Al
Sırt Çantası Bouletta Maggy Deri Kartlık TN11 Taba Satın Al
Sırt Çantası Bouletta Maggy Deri Kartlık TN11 Taba Satın Al
Sırt Çantası Bouletta Maggy Deri Kartlık TN11 Taba Satın Al

Bouletta Maggy Deri Kartlık TN11 Taba (BO-07-MAGY-TN11N-00000-00)

Marka : Bouletta
Barkod : 8682101355290


Pratik kullanım düşünülerek tasarlanan Bouletta Maggy Deri Kartlık; Güçlü entegre mıknatıs fonksiyonu ile Kimliğinizi, kredi kartlarınızı elinizin altında tutmanın şık bir yolu.
Telefonunuzun arkasına zahmetsizce sığmasını sağlayan güçlü yerleşik mıknatıslara sahiptir. Mıknatıslar telefonunuza çok iyi tutunur (telefon kılıfı kullamadan)
Kolay erişim için başparmak yuvasına sahiptir, 3 Kart veya nakit depolar
Özel tabaklanmış ve hakiki dana derisi kullanılarak Türkiye'de üretilmiştir.

ÖLÇÜLER:

6.4 cm x 9.4 cm


Hangi Model Telefonlarla Uyumludur?


İphone için;
*iPhone 13 Pro Max
*iPhone 13 Pro
*iPhone 13
*iPhone 13 Mini
*iPhone 12 Pro Max
*iPhone 12 Pro
*iPhone 12
*iPhone 12 Mini
*iPhone 11 Pro Max
*iPhone 11
*iPhone 11 Pro
*iPhone SE 2020
*iPhone XS Max
*iPhone X
*iPhone XS
*iPhone XR
*iPhone 8 Plus
*iPhone 8
*iPhone 7 Plus
*iPhone 7

Samsung için;

*Samsung Galaxy S22 Ultra
*Samsung Galaxy S22 Plus
*Samsung Galaxy S22
*Samsung Galaxy S21 Ultra
*Samsung Galaxy S21 Plus
*Samsung Galaxy S21
*Samsung Galaxy S20 Ultra
*Samsung Galaxy S20 Plus
*Samsung Galaxy S20
*Samsung Galaxy Note 20 Ultra
*Samsung Galaxy Note 20
*Samsung Galaxy Note 10 Plus
*Samsung Galaxy Note 10
*Samsung Galaxy S10 Plus
*Samsung Galaxy S10/E

Satın almış olduğunuz ürünü lazer baskı ile özelleştirebilirsiniz. Kendinizi ve sevdiklerinizi özel hissettirin. Dilerseniz sevginizin veya mutluluğunuzun en güzel anlarını fotoğraf baskısı ile de yansıtabilirsiniz. Bu konuda uzman ekibimizle sizlere hizmet vermekteyiz. Ayrıntılı bilgi için bize mesaj yolu ile ulaşınız. Son olarak, özelleştirilmiş siparişler için iade kabul etmediğimizi unutmayın!

PREMIUM DERİ
Boulette Maggy deri kartlık %100 hakiki deri ve el işçiliği ile Türkiye'de üretilmektedir. El işçiliği ve hakiki derisi sayesinde harika bir görünüme sahip olan Bouletta Maggy deri kartlıklı iPhone ve Samsung telefonlar en iyi seçim olacaktır. Tabii bu durumda mutlaka Maggy uyumlu hakiki deri Bouletta kılıfınızın olması gerektiğini unutmayın. Birinci sınıf hakiki deri, zarif ve profesyonel bir görünüm sağlar.

İNCE TASARIM
Boulettaderi Maggy Kartlık, esnek hakiki deri ve yumuşak astar ile mümkün olduğunca ince ve hafif olacak şekilde tasarlanmıştır.

GÜÇLÜ MIKNATISLAR
Telefonunuzun arkasına zahmetsizce sığmasını sağlayan güçlü yerleşik mıknatıslara sahiptir. Mıknatıslar telefonunuza çok iyi tutunur. Telefonunuzdan düşmeyecektir, bunun için birçok test yapılmıştır.

MÜKEMMEL HEDİYE
Arkadaş, iş, sevgili, Sevgililer Günü, Doğum Günü, Noel ve Yeni Yıl için harika bir hediye. Kimliğinizi ve Kredi Kartlarınızı, Banka Kartlarınızı ve Nakitlerinizi Her Zaman Yanınızda Taşıyın.

EK ÖZELLİKLER
Mükemmel kesimlerle tasarlanan portatif cüzdan kılıfı, kullanışlı kartınızla her yere götürebilir ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Deri Cüzdan korumalıdır, bu nedenle kredi kartları için güvenlidir. Bouletta Maggy deri kartlık 2-3 kart tutar.

BOULETTA Hakkında :
2003 yılından bu yana kazandığımız tecrübeyi, dünyada değişen standartlar ve ihtiyaçlar doğrultusunda ürünlerimize yansıtıp kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Bu hedefleri sağlayabilmek için için tasarım, üretim ve paketleme süreçlerinin tamamı güncel ve en kabul edilebilir kalite-fiyat dengesinde planlanmaktadır.Sahip olduğumuz PLM, Bouletta, Barchello, Burkley markalarımızla ürettiğimiz kumaş ve deri ürünlerimizi Dağıtıcı, Retail, E-Satış kanalları ile müşterilerimize ulaştırmaktayız. Almanya, Amerika, Rusya, İngiltere, Hollanda, İsveç, İsviçre, Fas başta olmak üzere 42 ülkede satışlarımız devam etmektedir. Hedefimiz kısa sürede 100 ülkede aktif olarak ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunmaktır.

Tüm ONLINE Satış Platformlarındayız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR