Kaydırma Performansını Artırma
  • Kredi Kartı İle Ödeme
  • Havele/Eft İle Ödeme
  • Favorilerime Ekle
E9484 Nerf Elite - 50li Yedek Paket Dart
E9484 Nerf Elite - 50li Yedek Paket Dart
E9484 Nerf Elite - 50li Yedek Paket Dart
E9484 Nerf Elite - 50li Yedek Paket Dart
E9484 Nerf Elite - 50li Yedek Paket Dart

E9484 Nerf Elite - 50li Yedek Paket Dart (HSB.E.E9484)

Marka : HASBRO
Barkod : 5010993747580

Nerf Elite 2.0 Dart 50'li Yedek Paket ile Nerf Elite 2.0 dart tabancalarınızı tekrar doldurmak için gereken atış gücü yanınızda olacak! Bir Nerf kapışmasında bazı dartların kaybolması çoğu zaman olabiliyor. Oyunu durdurup dartları aramak yerine yedek dart paketinizi yanınızda bulundurun ve kapışmaya ara vermeyin.
Bu yedek paketteki 50 dartı Nerf Elite 2.0 serisindeki Nerf'lerle kullanabilirsiniz. Orijinal Nerf dartları, performans ve kalite yönünden test edilip onaylanmıştır. Nerf Elite 2.0 dartları, Elite dart kullanan tüm orijinal Nerf’lerle uyumludur. Nerf Elite 2.0 dart tabancaları ile oyun stratejinizi geliştirin, kapışmalarda avantaj ve esneklik sizde olsun! Bu dart tabancaları her türlü görev ve kapışma için modifiye edilebiliyor; Nerf ustalarına taktik üstünlük sağlıyor. (Dart tabancalarının her biri ayrı satılır. Gözlük takılması önerilir, kutuya dahil değildir.)

İçindekiler: 50 dart.

50 DARTLIK NERF 2.0 YEDEK PAKET: Paketteki 50 orijinal Nerf Elite 2.0 dartla tüm Nerf kapışmaları ve görevleriniz için yedek atış gücünü yanınızda taşıyın. Dartlar, performans ve kalite yönünden test edilip onaylanmıştır.

NERF ELITE 2.0 DART TABANCALARINI TEKRAR DOLDURUN: Çoğu zaman Nerf oyunları sırasında dartlar kaybolabilir. Bu yedek paketle Nerf Elite 2.0 dart tabancalarını tekrar doldurun ve kapışmaya devam edin.

GELİŞTİRİLMEYE HAZIR NERF 2.0 SERİSİYLE KULLANIN: Nerf 2.0 dart tabancalarını, özellikleri sayesinde her kapışma veya görev için özel hâle getirin. (Dart tabancalarının her biri ayrı satılır.)

ELITE DART KULLANAN TÜM NERF’LERLE UYUMLUDUR: Nerf Elite 2.0 dartları, Elite dart kullanan tüm orijinal Nerf’lerle uyumludur.

• 8 yaş ve üzeri içindir.

Tek Paket Ölçüsü: 4x16x23 cm

• GÖZ YARALANMALARINI ÖNLEMEK İÇİN:
UYARI: Gözlere ya da yüze nişan almayın. Dartlar üzerinde değişiklik yapmayın. Oyuncuların ve menzil içinde bulunan kişilerin gözlük takmaları önerilir.

Tüm ONLINE Satış Platformlarındayız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR