Kaydırma Performansını Artırma
  • Kredi Kartı İle Ödeme
  • Havele/Eft İle Ödeme
  • Favorilerime Ekle
HP V6 8GB 2666MHz DDR4 Ram 7EH61AA Pc Ram
HP V6 8GB 2666MHz DDR4 Ram 7EH61AA Pc Ram
HP V6 8GB 2666MHz DDR4 Ram 7EH61AA Pc Ram

HP V6 8GB 2666MHz DDR4 Ram 7EH61AA Pc Ram (OEM RAM DDR4 HP 8-2666S)

Marka : HP
Barkod : 6955914605909

HP V6 8GB 2666MHz DDR4 Ram 7EH61AA Pc Ram

Ürün Detayları

HP V6 7EH61AA 8 GB DDR4 2666 MHz Ram


Daha Hızlı Performans

Gelişmiş özellikleri sayesinde mevcut bilgisayarınızı daha hızlı bir hale getirmek için tasarlanmıştır. Özel yapısı sayesinde 2666 Mhz hız aralığına kadar ulaşabilmekte ve overclok yapılışı ile daha üstün hız elde etmek mümkün hale gelmektedir.


Farklı İhtiyaçlarınız İçin İdeal

İster oyun oynamak için ister günlük bilgisayar kullanımında ağır sistem gerektiren programları açmak için tercih edin, her durumda yüksek hız kapasitesi sayesinde uygulama ya da oyunların gözle görünür şekilde hız artışı yaşamalarına ve böylece çok daha fazla verim almanıza neden olur.


Bilgisayarlar İçin Uyumlu

Kompakt halde geliştirilen tasarımı hemen hemen her türlü anakart yapısı için uygun olup ergonomik tasarımı da küçük kasalarda dahi kullanabilme özelliği sunmaktadır. Bu sayede bilgisayar modeliniz ne olursa olsun rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Tak Kullan Kolaylığı

Tak kullan kolaylığı sayesinde çalıştırmak için yapılması gereken sadece anakartta uygun yere takmaktır. Daha sonra BIOS sistemine göre otomatik olarak hız ayarlamalarını yapar ve ekstra bir uygulama gerektirmeden yüksek performans hızı deneyimleyebilirsiniz.


Güvenli Kullanım

Verilerinizi güvenle işlediği için her kullanımda en iyi performans verilmesi için test edilmiştir. Yüksek dayanıklı yapısı ısınmalara karşı dayanıklı olup çok uzun süreli kullanımlarda bile en iyi değerlerin elde edilmesine imkân tanımaktadır.


Bilgisayarınıza Hız Katın

Mevcut bilgisayarınızın hantal bir yapıda olmasına bu özel ürünü kullanarak son verebilirsiniz. Kullanım sonrasında bilgisayarınıza yüksek hız hakim olacak ve tüm uygulamalarınız için en iyi değerleri elde edeceksiniz.

Teknik Özellikler

  • Bellek Kapasitesi

     

    8 GB

  • Bellek Hızı

     

    2666 MHz

  • Marka

     

    HP

  • Bellek Türü

     

    DDR4

Tüm ONLINE Satış Platformlarındayız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR