Kaydırma Performansını Artırma
  • Kredi Kartı İle Ödeme
  • Havele/Eft İle Ödeme
  • Favorilerime Ekle
 Lexar 32Gb Usb 2.0 Jump V40 Siyah Flash Bellek LJDV40-32GA Satın Al
 Lexar 32Gb Usb 2.0 Jump V40 Siyah Flash Bellek LJDV40-32GA Satın Al

Lexar 32Gb Usb 2.0 Jump V40 Siyah Flash Bellek LJDV40-32GA (110.10.10.0047)

Marka : LEXAR
Barkod : 740617248012

Lexar 32Gb Usb 2.0 Jump V40 Siyah Flash Bellek LJDV40-32GA

 

 

Lexar Jumpdrive V40 32 GB Usb 2.0 Flash Bellek


Şık Tasarımı

USB belleği şık tasarımı oldukça dikkat çekmektedir. Verilerin en iyi şekilde taşınmasının yanı sıra şık duruşu ile kişilerin yanında ayıramadığı bir parçası haline gelecektir.


Tüm İşletim Sistemlerine Uygun Olması

USB bellek tüm işletim sistemlerine uyum sağlamaktadır. Masa üstü bilgisayarlarda, diz üstü bilgisayarlarda uyum sağlarken aynı zamanda diğer teknolojik aletlerle de uyum sağlaması büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Aynı zamanda veri akışı sağlanırken güvenli bir şekilde aktarım yapılmaktadır.


Yüksek Kapasiteli Yapısı

Flash belleğin depolama kapasitesi 32 GB’dir. Depolama kapasitesinin bu denli yüksek olması sayesinde pek çok verinin bir anda flash bellek içinde depolanması mümkün olabilmektedir. Aynı zamanda oyun, video film gibi yüksek kapasiteli verilerde en korunaklı şekilde flash belleğin içinde depolanabilmektedir.


Kolay Taşınabilirlilik

Flash belleğin boyutunun küçük olması her yere taşınmasını da olanaklı hale getirmiştir. Flash belleğin boyutunun küçük olması önemli verilerin her yere taşınmasını sağlar ve gizli kalması gereken verilerin başka kimselerin eline geçmesi önlenebilir.


Şifreli Koruma Sistemi

Flash belleğin en önemli özelliklerinden bir tanesi de şifre konulabilir olmasıdır. Şifre konularak verilerin en iyi şekilde korunması sağlanır. Böylelikle gizli kalması gereken bilgilerin en iyi şekilde saklanması ve sadece belleğin sahibinin verilere ulaşması mümkün olmaktadır.


Güncellemelere Uyum Sağlaması

En son teknolojik gelişmeler ile tasarlanan yapısı ile flash bellek uzun yılar boyunca kullanılmaya uygundur. En yeni güncellemelere bile uyum sağlıyor olması bilgisayarların işletim sistemleri değiştiğinde bile verilerin istenildiği zaman erişimine açıktır. Ayrıca tüm bunlar gerçekleşirken verilerde kesinlikle kaybolmalar ya da bozulmalar görülmez.

Teknik Özellikler

  • Ürün Tipi

     

    Anahtarlık

  • Bellek Kapasitesi

     

    32 GB

  • Renk

     

    Siyah

  • USB Versiyonu

     

    2.0

  • Marka

     

    Lexar

Tüm ONLINE Satış Platformlarındayız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR