Kaydırma Performansını Artırma
  • Kredi Kartı İle Ödeme
  • Havele/Eft İle Ödeme
  • Favorilerime Ekle
Kingston 32GB  DT MicroDuo USB 3.0 + microUSB (Android-OTG) Flash Bellek
Kingston 32GB  DT MicroDuo USB 3.0 + microUSB (Android-OTG) Flash Bellek

Kingston 32GB DT MicroDuo USB 3.0 + microUSB (Android-OTG) Flash Bellek (BLK USB 32GB DTDUO3-32GB)

Marka : Kingston
Barkod : 740617230789

KINGSTON 32GB DT MicroDuo USB 3.0 OTG DTDUO3-32GB

Kingston DTDUO3/32GB DataTraveler MicroDuo 32GB USB 3.0 OTG 70MB/s-15MB/s USB Flash Bellek Genel Özellikler

MicroDuo USB 3.0 OTG USB BellekUSB OTG desteğine sahip tabletler ve akıllı telefonlar için genişletilmiş saklama alanı.
Dosyaları, fotoğrafları ve videoları USB 3.0 hızlarında bilgisayarınıza çabucak aktarın ve yedekleyin.
Kablolar ya da Wi-Fi kullanmadan mobil cihazlar arasında dosyaları kolayca paylaşın.
Kolay taşınabilen küçük yapı.

Kingston DataTraveler® microDuo USB Flash sürücüler, USB OTG (On-The-Go) işlevini destekleyen tabletler ve akıllı telefonlar için küçük ve kullanışlı bir ek depolama alanı sağlıyor. USB OTG standart olarak, mobil cihazların doğrudan desteklenen USB cihazlara bağlanmasını sağlar.
DataTraveler microDuo Flash sürücüler, genellikle cihazların şarj edilmesi için kullanılan microUSB bağlantı noktalarının ek depolama alanı için genişletme yuvası olarak kullanılmasını sağlar. Seyahat halindeyken büyük dosyaların depolanması için ideal olan DT microDUO Flash sürücüler, microSD bağlantı noktası bulunmayan tabletler ve akıllı telefonlar için bir mobil cihazdaki ekstra dahili depolama alanına göre daha uygun maliyetle tak-çalıştır işlevi sağlar.
DataTraveler microDuo Flash sürücülerin USB 3.0 ve USB 2.0 olmak üzere iki sürümü vardır. Böylece ihtiyaçlarınıza göre istediğiniz sürümü seçebilirsiniz. Ürününüzü gönül rahatlığıyla kullanmanız için bu sürücüler beş yıllık garanti, ücretsiz teknik destek ve efsanevi Kingston® güvenilirliğiyle korunmaktadır.
Tabletler ve Akıllı Telefonlar İçin Daha Fazla Depolama AlanıKingston'ın OTG sürücüleri, Android OTG mobil cihazlar için ek depolama alanı sağlar. Kullanıcılar; dosyalarını, fotoğraflarını, videolarını ve diğer içeriklerini yedekleyebilir, diğer mobil cihazlarla ve hatta çevrimiçi bulut hizmetlerinden yararlanarak bilgisayarlarla bile paylaşabilirler.
Ultra Küçük TasarımDataTraveler microDuo küçük ve hafif olduğundan istediğiniz yere götürebilirsiniz. Cihazınıza takılı diğer sürücüleri ve cihazları engellemez. Döner kapağı, microUSB konnektörü hasarlardan korur.
Standart USB Flash Sürücü Gibi Çalışırİsterseniz DataTraveler microDuo'yu standart bir Flash sürücü olarak kullanabilirsiniz. Çevrimiçi bulut hizmetlerine gerek kalmadan mobil cihazlar arasında kolay bir şekilde dosya paylaşımı sağlar.
Birçok Akıllı Telefon ve Tabletle UyumludurDataTraveler microDuo, birçok popüler cihazda kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Aşağıdaki listeden kullandığınız akıllı telefon veya tablete gözatabilirsiniz.

En Ucuz Kingston DTDUO3/32GB DataTraveler MicroDuo 32GB USB 3.0 OTG 70MB/s-15MB/s USB Flash Bellek Özellikleri

  • Bağlantı / ArabirimUSB 3.0
  • Bellek Kapasitesi32 GB
  • Micro DUOEvet
  • Veri Okuma Hızı70MB/sn
  • Şifre KorumaYok
  • Boyut27.63 x 16.46 x 8.56 mm
  • Desteklenen İşletim SistemleriWindows 10 / Windows 8.1 / Windows 8 / Windows 7.1 (SP1) / Mac OS (v. 10.10.x+) / Linux (v. 2.6.x+) / Chrome OS
  • RenkSiyah
  • Garanti24 Ay Garanti
Tüm ONLINE Satış Platformlarındayız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR