Kaydırma Performansını Artırma
  • Kredi Kartı İle Ödeme
  • Havele/Eft İle Ödeme
  • Favorilerime Ekle
Prenses-1 178x126 cm Duvar Resmi
Prenses-1 178x126 cm Duvar Resmi

Prenses-1 178x126 cm Duvar Resmi (DS-118)

Marka : Disney
Bir çırpıda evinize değişik bir hava vermeye ne dersiniz?_x000D_ _x000D_

Evinizin odalarının duvarları tek renge mahkûm değil. İster çocuk odası, ister salon yada oturma odanızın duvarlarında gönlünüzü açacak, sizi rahatlatacak dev boyutlarda posterlerle fark yaratabilirsiniz. Artikel size kendinizin kolayca uygulayabileceği hazır duvar resimleri sunmaktadır. Evinizin duvarlarına derinlik kazandırabilecek bu ürünle pırıl pırıl bir hisle dolacaksınız. Değişik boyut seçenekleri ile evinizin her hangi bir duvarına uygulayabileceksiniz.

_x000D_  _x000D_ _x000D_

Kullanılan malzemenin yapısı özel olup sağlamlık için non-woven ile desteklenmiştir. Yarı parlak yapısı sayesinde iç mekanlarda parlama sorunu olmadan üzerindeki resmin daha rahat görülmesi sağlanmıştır.

_x000D_ Çok kaliteli bir baskı yüzeyi vardır. Deri gibi deseni sayesinde duvarda hoş bir hava sağlar. Yapıştırmak için yapı marketlerde yada duvar kağıdı satan dükkanlarda bulabileceğiniz standart duvar kağıdı yapıştırıcısı kullanılmaktadır. Tozdan ve kirden arındırılmış her türlü duvara kolayca yapıştırabilirsiniz._x000D_ _x000D_

Yapabileceğinizden emin değilseniz bir profesyonelden yardım alınız.

_x000D_  _x000D_ _x000D_

UYGULAMA ESASLARI

_x000D_ _x000D_

Uygulamaya başlamadan önce desenleri ve yüzeyi kontrol ediniz. Kirden ve yağdan arınmış olması gerekmektedir. Tavan ve döşemenin birbirine paralelliğini kontrol ediniz. Duvar yüksekliğini her bir duvar yüzeyi için en az üç noktadan ölçünüz ve en büyük değeri yükseklik olarak kabul ediniz. Daha sonra duvar yüksekliğinizden yaklaşık 1-2 cm. fazla olmak kaydı ile ilk boyu yapıştırınız. İkinci boyu, ilk kesilen boya 5 mm bindirerek desenlerin birbirine uyumuna dikkat ederek yapıştırınız. İkinci boydan sonraki boyları aynı şekilde bir önceki boy ile desenleri uyacak şekilde kesip yapıştırabilirsiniz. Uygulamaya ışık alan bir cepheden başmalısınız. Yapıştırma işlemi bittikten sonra, alt ve üstteki fazlalıkları maket bıçağı ile kesiniz.

_x000D_
Tüm ONLINE Satış Platformlarındayız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR