Novus E-210 Petrol Mavisi Delgeç, dayanıklı ve ergonomik tasarımı ile ofis ve ev kullanımı için mükemmel bir araçtır. 10 sayfa delme kapasitesine sahip bu kompakt delgeç, çift delik özelliğiyle belgelerinizi düzenlemek için idealdir. Şık petrol mavisi rengi ile modern bir tasarım sunar.
Novus E-210 Delgeç'i kullanmak oldukça kolaydır. Belgelerinizi hizalayarak delgecin altına yerleştirin. Üst sap kısmına hafifçe bastırarak delme işlemini gerçekleştirin. Cihazın alt kısmındaki atık haznesini düzenli olarak temizleyerek cihazın performansını koruyabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.