Kaydırma Performansını Artırma
  • Kredi Kartı İle Ödeme
  • Havele/Eft İle Ödeme
  • Favorilerime Ekle
Bebek Arabası ve Pusetler Aldeba 3010 Tam Yatar Pratik Baston Bebek Arabası Antrasit Satın Al
Bebek Arabası ve Pusetler Aldeba 3010 Tam Yatar Pratik Baston Bebek Arabası Antrasit Satın Al

Aldeba 3010 Tam Yatar Pratik Baston Bebek Arabası Antrasit (3010TMA)

Marka : Aldeba
Fiyat : ₺966,00(KDV Dahil)
Barkod : 8695468521093

Aldeba 3010 Tam Yatar Pratik Baston Bebek Arabası Antrasit

 

Ön Bar

Size ve bebeğinize en konforlu kullanım tarzını kazandıracak ön bar tasarımıyla birlikte bebek arabası bebeklerinizi konforlu ve bir o kadarda ayrıcalıklı bir hizmet sunacaktır.


Yatış Pozisyonu

Güvenle kullanacağınız bebek arabasının üç farklı yatış pozisyonu ile birlikte bebeklerinizi konforlu bir biçimde taşırken sizde baston tutma sapıyla birlikte bebek arabasını kolay bir şekilde iterek kullanabilirsiniz.


25 KG Taşıma Kapasitesi

Yaklaşık 25 kilogramlık taşıma kapasitesi bulunan bu özel ürünle birlikte sizde dilerseniz alt sepetinde bebeklerinizin kişisel eşyalarını veya kendi eşyalarınızı rahatlıkla yanınızda götürebilirsiniz.

 

Emniyet Kemeri

Kullanım sırasında emniyet kemerini en konforlu ve güvenilir biçimde deneyimlerken farklı bölümlerden tasarlanan emniyet kemeri bebeklerinize sarsıntılardan kurtarabilir.


360 Derece Dönen Tekerlek

Yaklaşık 360 derecelik dönebilen tekerlek yapısıyla birlikte sizde istediğiniz yöne doğru rahatlıkla hareket ettireceğiniz bebek arabasını en kolay şekilde sürebilir ve bebeklerinizin yatış pozisyonunu kolay bir şekilde ayarlayarak bebek arabasını emniyetli bir biçimde kullanabilirsiniz.


0 - 5 Yaş Aralığı

Bebek arabasının sıfır beş yaş grubu çocuklara yönelik tasarladığı bu ayrıcalıklı yapıyla birlikte sizde onlara keyifli ve bir o kadar da eğlenceli tasarım tarzını kazandırabilirsiniz.

Tüm ONLINE Satış Platformlarındayız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR