Kaydırma Performansını Artırma
  • Kredi Kartı İle Ödeme
  • Havele/Eft İle Ödeme
  • Favorilerime Ekle
Fosforlu Kalemler Penmark Fosforlu Kalem 4'lü Karışık Neon Renk Satın Al
Fosforlu Kalemler Penmark Fosforlu Kalem 4'lü Karışık Neon Renk Satın Al

Penmark Fosforlu Kalem 4'lü Karışık Neon Renk (HS 505 4N)

Marka : Penmark
Fiyat : ₺59,90(KDV Dahil)
Barkod : 8683181707597

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Kalem Yazı Rengi Karışık Neon Renkler
Mürekkep Doldurulabilir Evet
Paket İçi Ürün Adedi 4 Adet

Penmark HS-505 Fosforlu Kalem 4 Adet - Karışık Renk (Doldurulabilir)

Mürekkebinin bileşiminde fosfor olan kalemlere fosforlu kalem denir. Kırtasiye ürünleri arasında fosforlu kalemlerin özel bir önemi vardır. Hemen her yaş ve beğeni grubuna hitap eden ürünleri, ergonomik özellikleri ve mürekkep kalitesi nedeniyle sıkça tercih edilmektedir. Başta öğrenciler olmak üzere pek çok meslek grubundan kullanıcının beğenisini kazanan fosforlu kalemlerin asetat içermemesi de bir diğer tercih nedenidir. Bilinçli ebeveynlerin tercihi olan bu ürünlerin parlak mürekkebi, çocukların renkli dünyasına hitap edecek şekilde geniş bir renk skalasına sahiptir. Fiyatı bakımından da oldukça uygun olan bu ürünler, hemen her renk mürekkebiyle metinlerimizde ve notlarımızda önemli konuları zihnimizde kalıcı hale getirmemize katkı sağlamaktadır.

Fosforlu kalem alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Fosforlu kalemler, birbirinden güzel renkleri ve farklı uç kalınlıklarıyla birbirlerinden ayrılmaktadır. Hangi tür fosforlu kalem alacağınızı belirleyen esas unsur, bu kalemi nerede ve hangi amaçla kullanmak istediğinizdir. Kullanım amacınıza uygun fosforlu kalemlerle yapacağınız işaretlemeler, bilgiyi öğrenme ve bellekte depolama konusunda güçlü etkiler yaratır.

Diğer taraftan, fosforlu kalemlerin renkleri, boyutları ve tutuş özellikleri de son derece önemlidir. Seçeceğiniz renk, yapacağınız işaretlemelerin amacına uygun olmalıdır. Bu nedenle, fosforlu kalemlerde en sık tercih edilen sarı, yeşil, kırmızı ve turuncu renklerini seçmeden önce bu işaretlemelerin zihninizde nasıl bir etki yaratacağını dikkate almanız gerekir. Renkler, farklı kullanıcılar üzerinde farklı etkiler yaratabilir. Bir kullanıcı, kendisi için en önemli noktayı sarı renkli bir fosforlu kalemle işaretlemek isterken, başka bir kullanıcı bu konudaki tercihini yeşil renkli fosforlu kalemden yana kullanabilir. Renk tercihleriniz, kendi görsel ve bilişsel değerlendirme süreçlerinizle uyumlu olmalıdır.

 

Ürün Açıklaması:

  • Uç kalınlığı: 1-5 mm
  • Uç şekli: kesik uç 
  • Yüksek renk parlaklığına ve kalitesine sahiptir.
  • Kapak açık kalsa bile canlılığını korur ve hemen kurumaz.
  • 3 farklı şekilde işaretlemenizi sağlayan özel uca sahiptir.
  • Su bazlı özel üretilen mürekkebimiz yeniden doldurulabilir özelliğe sahip bir kalemdir.
  • Göz alıcı renklerde su bazlı neon mürekkepler.
  • Sarı, pembe, turuncu ve yeşil fosforlu parlak neon renkleri mevcuttur.
  • 4'lü set şeffaf plastik paket.

 

Tüm ONLINE Satış Platformlarındayız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR