Kaydırma Performansını Artırma
  • Kredi Kartı İle Ödeme
  • Havele/Eft İle Ödeme
  • Favorilerime Ekle
Ülker Hanımeller Çokodamlalı Bisküvi 82gr x 18 Adet
Ülker Hanımeller Çokodamlalı Bisküvi 82gr x 18 Adet

Ülker Hanımeller Çokodamlalı Bisküvi 82gr x 18 Adet (1188-07TM)

Marka : Ülker
Barkod : 68690504118871

Ülker Hanımeller Çokodamlalı Bisküvi 82gr x 18 Adet

 

Hanımeller Çokodamla Rulo 82 G

Ülker tarafından üretilen Hanımeller Çokodamla, bisküvi ile çikolatayı bünyesinde birleştiren özel bir kurabiye / bisküvidir. Hanımeller Çokodamla, içerisindeki küçük çikolata parçaları ve çıtır yapısı ile diğer bisküvilerden ayrılır. Hem çocuklar hem de yetişkinler için tüketime uygun bir üründür. Atıştırmalık ve aynı zamanda ikramlık bir ürün olarak tüketicinin beğenisine sunulan Hanımeller Çokodamla, aynı zamanda besleyici değerlere sahiptir. 

Hanımeller Çokodamla çay saatlerini daha eğlenceli ve daha lezzetli hale getirmek isteyen herkesin sevdiği, keyifle tükettiği bir üründür.  

Hanımeller Çokodamla'yı kapalı ambalaj içerisinde, belirtilen saklama koşulları çerçevesinde kolaylıkla muhafaza edebilir, ailenize ve sevdiklerinize ikram edebilirsiniz.

İçindekiler
Buğday unu, şeker, bitkisel yağlar (palm, palm çekirdeği), invert şeker şurubu, yağı azaltılmış kakao tozu (%1,7), peyniraltı suyu tozu (süt), kabartıcılar (amonyum hidrojen karbonat, sodyum hidrojen karbonat, disodyum difosfat), tuz, yağsız süttozu, tam yağlı süttozu, emülgatörler (soya lesitini, poligliserol, polirisinoleat), aroma vericiler, yumurta, fındık.

Alerjen Uyarısı
Gluten, Süt ,Soya Lesitini, Yumurta ,Sert Kabuklu Meyve

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Tüm ONLINE Satış Platformlarındayız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR