Kaydırma Performansını Artırma
  • Kredi Kartı İle Ödeme
  • Havele/Eft İle Ödeme
  • Favorilerime Ekle
Oto Bakım Ürünleri Autokit Pas Sökücü 200ml Satın Al
Oto Bakım Ürünleri Autokit Pas Sökücü 200ml Satın Al

Autokit Pas Sökücü 200ml (FA1-593TM)

Marka : Autokit
Fiyat : ₺79,90(KDV Dahil)
Barkod : 8697409605930

Autokit Pas Sökücü 200ml

 

ÜRÜN AÇIKLAMASI:

Düşük moleküler ağırlıklı bileşenlerden oluşan ve üstün nüfuz etme özelliğine sahip bir üründür.Paslanmış ve birbirine kaynamış yüzeylerin ve parçaların kolayca demontajı da da makine parçalarının paslanmasına karşı korunması için kullanılır.Tüm paslanmış vida ,civata ,kuplaj, menteşe ,kilit,motorsiklet parçaları ,endüstriyel ekipmanları çözer. Islak ve rutubetli ortamların zararlı etkilerine karşı mükemmel bir koruma sağlar.

KULLANIM: Kullanmadan önce çalkalayınız. Demonte edilecek veya pasa karşı koruma sağlanacak parçanın üzerine 20 cm uzaklıktan sıkınız. Demontaj işlemine başlamadan önce ürünün kılcal boşluklara nüfuz edilebilmesi için kısa bir süre bekleyiniz .

GÜVENLİK TALİMATLARI: Basınçlı kutu 50 derecenin üzerindeki sıcaklıklara maruz bırakmayınız. Kutuyu delmeyiniz. Bitse bile ateşe atmayınız . Açık alevlerin ve kor halindeki materyallerin yanında sıkmayınız . Yalnızca iyi havalandırılmış ortamlarda kullanınız.Cilt ya da göz temasından kaçınınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz . Kullanma talimatına uygun bir şekilde kullanınız . Üretim tarihi, son kullanma tarihi ve seri numarası kutunun altındadır .

 

Tüm ONLINE Satış Platformlarındayız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR