Kaydırma Performansını Artırma
  • Kredi Kartı İle Ödeme
  • Havele/Eft İle Ödeme
  • Favorilerime Ekle
Inca Type C To HDMI - Usb 3.0 4K Destekli Çevirici
Inca Type C To HDMI - Usb 3.0 4K Destekli Çevirici
Inca Type C To HDMI - Usb 3.0 4K Destekli Çevirici

Inca Type C To HDMI - Usb 3.0 4K Destekli Çevirici (KABLO Ç INCA ITH-01)

Marka : INCA
Barkod : 8697980469419

Inca Type C To HDMI - Usb 3.0 4K Destekli Çevirici

INCA Yeni Nesil INCA TYPE-C Adaptörünüz ile Tüm Çıkışlar Tek Cihazda !

INCA TypeC Adaptör sahip olduğu HDMI ve USB 3.0 Çıkışları / TypeC Şarj Girişi sayesinde yeni nesil NOTEBOOK TABLET PC VE TELEFONUNUZUN ekranındaki görüntüyü monitörünüze aktarırken size tam boy bir USB 3.0 portu kazandırır.

HDMI / USB 3.0 / Type-C Birlikte Tek Cihazda !

TYPE C portu üzerinden bilgisayarınızı şarj etmenizi sağlar. Monitörünüzün bağlantı noktası HDMI ise INCA dönüştürücüyü kullanarak yeni bir ekran ekleyebilir dizüstü bilgisayarınızla çoklu ekran kullanmamın konforunu yaşayabilirsiniz. Projeksiyonlar ile sunum yapmanızı sağlar.

INCA ITH-01 ile Cep Telefonunuzu Dev Ekranlara Yansıtın

Inca ITH-01 ile Type-C ye sahip olan Cep Telefonunuzun ekranında ne varsa hdmı çıkışı üzerinden Tv, Projeksiyon yada monitöre aktara bilirsiniz. Dev Ekranlarda Film izlemenin yada oyun oynamanızın tam zamanı.

Yüksek Kalite Dijital Görüntü ve Ses Çıkışı

INCA ITH-01 Type-C üzerinde bulunan HDMI 1.4 portu sayesinde 4K / 3D / 1080P gibi yüksek çözünürlükte dijital görüntü çıkışı sağlarken. Home Cinema cihazlarının desteklediği Dolby TrueHD / DTSHD gibi çevresel sesleri de bilgisayarınızdan dijital olarak aktarmanızı sağlayacak.

ŞIK TASARIM

Küçük boyutları ile taşıması çok kolay olan INCA ITH-01 Şık tasarımı ile Beğeni toplar. Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz INCA Type-c Adaptör en büyük yardımcınız olacak ve Cihazlarınızın kısıtlamalarını kaldırarak sınırsız özgürlük sunacaktır.
Tüm ONLINE Satış Platformlarındayız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR