Kaydırma Performansını Artırma
  • Kredi Kartı İle Ödeme
  • Havele/Eft İle Ödeme
  • Favorilerime Ekle
Tp-Link Archer MR200 4G LTE Dual Bant Router Sim Kartlı
Tp-Link Archer MR200 4G LTE Dual Bant Router Sim Kartlı
Tp-Link Archer MR200 4G LTE Dual Bant Router Sim Kartlı
Tp-Link Archer MR200 4G LTE Dual Bant Router Sim Kartlı
Tp-Link Archer MR200 4G LTE Dual Bant Router Sim Kartlı

Tp-Link Archer MR200 4G LTE Dual Bant Router Sim Kartlı (OEM AP TL-MR200)

Marka : TP-LINK
Barkod : 6935364092740

 

TP-LINK Archer MR200 750 Mbps AC Kablosuz Dual Band 3G/4G LTE SIM Kart Girişli Router

AC750 Kablosuz Dual Band 4G LTE Router

Archer MR200

 

 

 

 

4G LTE ile Ağınızı Paylaştırın

 

Archer MR200 ile 4G LTE teknolojisinin en son avantajlarına sahip olun. Birden fazla Wi-Fi cihazınızı 4G LTE ile ağınızı paylaştırarak, böylece kesintisiz HD filmler izleyebilir, yüksek dosya boyutlu dosyaları anında indirebilir veya donma yaşamadan video konferanslar yapabilirsiniz..Ayrıca, dünyadaki çoğu operatör tarafından desteklenen FDD-LTE ve TDD-LTE ile tamamen uyumludur.

 

 

 

 

64 Cihaza kadar İnternet erişim desteği

 

Archer MR200, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve cep telefonları gibi 64 kablosuz cihaza aynı anda bir 3G / 4G bağlantısını kolayca paylaşabilir. LAN portları vasıtasıyla masaüstü bilgisayarlar için internet erişimi de sağlayabilir.

 

 

 

 

Wi-Fi İhtiyacınız Olan Her Yerde

 

Eşsiz kolaylık ve çok yönlülüğün tadını çıkarın. Sorunsuz bir bağlantı sağlamak için 2 gelişmiş LTE anteni ile evrensel uyumluluk sağlamak için sahada yıllarca test edilmiştir. İster evinizde ister uzaktan çalışıyor olun, hızlı ve kararlı Wi-Fi kullanmak için mikro SIM kartı takın ve bu zarif teknolojiyi kullanın.

 

 

 

 

 

SIM Kartınız Varmı Takın ve Kullanın!

 

Entegre bir 4G LTE modem ve dahili bir SIM kart yuvası ile yapmanız gereken tek şey bir SIM kart takın ve Archer MR200'ü açın. 4G LTE şebekesinde hızlı, kararlı Wifi'ye sahip olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

 

 

 

 

Kolay Kurulum ve Yönetim

 

Web tabanlı arayüzü ve güçlü Tether uygulaması sayesinde Archer MR200'yi dakikalar içinde kurabilir. Herhangi bir Android veya iOS cihazından Ebeveyn Kontrolleri ve Erişim Kontrolü de dahil olmak üzere ağ ayarlarını yönetin. Ev şebekenizi ne zaman ve nerede olursanız olun kontrol edin.

 

 

 

 

Wi-Fi yönlendirici modu

 

4G LTE kuramıyorsanız yedekleme seçeneği olarak esnek erişim için LAN kablosunu LAN / WAN bağlantı noktasına takarak kullanım imkani sunar.Kendi internet bağlantı türünüzü seçmek için, LAN/WAN (Dinamik IP/Statik IP/PPPoE/PPTP(Dual Access)/L2TP(Dual Access)) esnekliğine sahiptir.




3G/4G Desteği 4G
Anten Sayısı 2
Router Özelliği Var
Tüm ONLINE Satış Platformlarındayız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR