Kaydırma Performansını Artırma
  • Kredi Kartı İle Ödeme
  • Havele/Eft İle Ödeme
  • Favorilerime Ekle
Ülker Hanımeller Fındıklı Bisküvi 82gr x 18 Adet
Ülker Hanımeller Fındıklı Bisküvi 82gr x 18 Adet

Ülker Hanımeller Fındıklı Bisküvi 82gr x 18 Adet (1132-07TM)

Marka : Ülker
Barkod : 68690504113272

Ülker Hanımeller Fındıklı Bisküvi 82gr x 18 Adet

 

Hanımeller Fındıklı Rulo 82 G

Ülker Hanımeller Fındıklı size keyifli bir lezzet sunar. Hanımeller bisküvinin sırrı, her tattığınızda annenizin özlemle hatırladığınız pastaları gibi olmasında yatar. Anne özeniyle yoğrulan, anne titizliğiyle pişirilen bisküviler hem taze hem de lezzetlidir.


Açlığınızı yatıştıran, gevrek kıvamı ve tadıyla her an yanınızda olan çıtır bisküvilerin arası fındıkla lezzetlendirilmiştir. Ağızda eriyen biçimi ve tadıyla ihtiyacınız olduğunda her an yanınızda olan bu lezzeti, yolda, okulda, evde, ofiste, dilediğimiz her an ve her yerde pratik bir şekilde tüketebilir çay saatlerinizi renklendirebilirsiniz. Hanımeller bisküviyi çay saatinizde afiyetle yiyebileceğiniz gibi, sütlü, muhallebili tariflerde kullanabilir, çikolata sosu eşliğinde lezzetli kombinasyonlar yapabilirsiniz.

İçindekiler
Buğday unu, şeker, bitkisel yağ (palm), fındık (%4,8), kabartıcılar (amonyum hidrojen karbonat, disodyum difosfat, sodyum hidrojen karbonat), invert şeker şurubu, tuz, tam yağlı süttozu, aroma vericiler, yumurta, emülgatör (soya lesitini).

Alerjen Uyarısı
Gluten,fındık,süt,yumurta,soya içerir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Tüm ONLINE Satış Platformlarındayız
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR